X

Asunto Oy Tampereen Tohlopin Eteläranta

  • Tohlopinranta 27, Tampere
  • Suunnitteilla olevat kohteet

Suunnitteilla uudiskohde Asunto Oy Tampereen Tohlopin Eteläranta

Tohloppijärven rannalle omalle tontille on suunnitteilla 5-6 kerroksinen taloyhtiö, Asunto Oy Tampereen Tohlopin Eteläranta. Taloyhtiö muodostuu kahdesta kerrostalosta, jotka muodostavat suojaisan pihapiirin. Osasta asuntoja on suora järvinäkymä.

 

Taloihin on suunnitteilla 1-4 huoneen asuntoja, kooltaan noin 32m² – 84,5m². Asunnoissa on lattialämmitys, asuntokohtaiset ilmanvaihtokoneet ja huoneistokohtaiset vesimittarit. Monissa asunnoissa on oma sauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös irtaimistovarasto ja yhtiössä on muutama erikseen myytävä varasto.

Yhtiön autokatos- ja pihapaikat myydään erikseen. Sähköautojen latausmahdollisuus on huomioitu autopaikkoja suunniteltaessa.

Taloyhtiöön on suunniteltu myös yhteiskäyttötiloja, kuten talosauna ja kerhohuone, joita voi varata kätevästi erillisellä nettipohjaisella ajanvarausjärjestelmällä. Lisäksi A-talossa on harrastetila esimerkiksi suksien ja pyörien huoltoon.

 

Myytävät asunnot Tohloppi

Sisustusteemoilla teet kodistasi sinun näköisesi

Lujakoti on tehty kestämään elämää. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella ja niiden materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Valittavat sisustusratkaisut ovat kauniita ja yksilöllisiä.

 

Uudet asunnot Tohloppi

 

Ihanissa uusissa Lujakodeissa nautit huolettomasta asumisesta ilman remonttihuolia!

Tohlopinjärven näkymätKotiovelta pääset suoraan järvenrantaan rentoutumaan erilaisten vesiaktiviteettien parissa. Talvella hiihdetään ja luistellaan ja nautitaan avantouinnista, kesällä uida polskutellaan, suppaillaan ja soudellaan.

 

 

 

Suomalainen rakennusliike

Sijainti

Kuvagalleria

Lisätietoa

Mari Lampinen

Asuntomyynti Tampere

Puh. 044 585 2517
[javascript protected email address]