X

Lujakodin energiatehokkuus

Energiatehokkuus ja tiiveys ovat uuden kodin etuja. Kodin lämmitysenergia pyritään tuottamaan erilaisin uusiutuvin energianlähtein. Uudiskotimme sijaitsevat palveluiden läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja niissä on erilaisia yhteistiloja asukkaiden käyttöön.

Uudiskohde on energiatehokas

Tänä päivänä rakennetaan jatkuvasti tiukkenevien energiatehokkuus- ja rakennusmääräysten mukaisesti. Uudiskerrostalot ovat tiiviimpiä ja hyödyntävät modernia talotekniikkaa, jolloin lämmitysenergian tarve on pienempi. Kohteen energiatehokkuutta kuvaa energialuokka, joka selviää energiatodistuksesta.

Uusiutuva energia

Valitsemme kohteisiimme tehokkaimman energiamuodon ja mahdollisuuksien mukaan suosimme uusiutuvia energianlähteitä kuten maalämpöä. Varsinaisen lämmitysmuodon lisäksi tutkimme muita mahdollisuuksia tuottaa rakennukselle energiaa esimerkiksi aurinkopaneelien kautta.

Tiivis rakentaminen ja harkittu pohjaratkaisu vähentää päästöjä

Suunnittelemme ja rakennamme talot osaksi kaupunkiympäristöä hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelle, jolloin pärjäät myös ilman omaa autoa. Yleensä lähellä on myös monipuoliset palvelut ja kaupat. Fiksujen pohjaratkaisujen ansiosta kaikki tarpeellinen saadaan sopimaan monesti vähempiinkin neliöihin etenkin, kun talon yhteiset tilat ja piha-alue mahdollistavat esimerkiksi tavaroiden säilytyksen, pyykkihuollon ja oleskelun myös oman kodin seinien ulkopuolella.

Kaikkiin Lujakoti-kohteisiin rakennetaan sähköautojen latausvalmius, jotta taloyhtiön on mahdollista myöhemmin päättää latauksesta haluamansa toimijan kanssa.