X

Sisustusteemat

Lujakodin uudet sisustusteemat luovat yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden uuteen kotiin. Valinta uuden kodin ulkonäöstä siirtyy siis sinulle – minkä näistä ihanista vaihtoehdoista valitset?

Tyyliisi sopiva kokonaisuus

Oma koti on valoja, värejä, muotoja – itselle tärkeitä asioita. Se voi olla television hälinää tai rauhoittavaa hiljaisuutta. Se on kahvintuoksua, muistoja, naurua ja iloa. Myös asunnon sisustuksen pitäisi kuvata juuri sinun tahtoasi ja tunnetilaasi. Lujakodin suunnittelemilla uusilla sisustusvaihtoehdoilla luot yhtenäisen, sinun tyyliisi sopivan sisustuskokonaisuuden.

Haluatko tietää, millainen sisustajapersoona olet? Vastaa kysymyksiin hauskassa visassamme ja se selviää.

Tee testi

Yksilöllisiä ratkaisuja

Lujakoti on tehty kestämään elämää. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella ja niiden materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Valittavat sisustusratkaisut ovat kauniita ja yksilöllisiä.

Mikäli haluat, voit huoletta vaihtaa yksittäisiä tuotteita sisustusteemojemme sisällä. Huomaathan omia sisustusratkaisuja suunnitellessasi, että mahdollisuutesi valita Lujan sisustusteemoja omaan kotiisi riippuu kohteen rakennusvaiheesta. Tarkemman tiedon oman kohteesi aikataulusta voit aina tarkistaa Lujakoti-myyjältäsi. Huomaathan myös, että sisustamasi kokonaisuuden hinta riippuu valitsemistasi teemoista.

Teemavaihtoehdot

Lujakoti tarjoaa nyt yhteensä 7 erilaista teemavaihtoehtoa, kohteen aloitusajankohdan mukaan. Valitse näistä omasi!

Vanilja

Vanilja viestii värinä yleisesti lämpöä, pehmeyttä ja luonnollisuutta. Se on suosittu väri sisustuksessa, sillä se luo tilaan viihtyisän ja rauhallisen tunnelman. Se on neutraali väri, joka sopii hyvin erilaisiin tyyleihin ja värimaailmoihin.

Vanilja sopii erityisesti vaalean sisustustyylin ystäville. Se on tavallisia valkoisen sävyjä lämpimämpi ja sopii hyvin yhteen myös ruskeiden sävyjen kanssa. Vanilja ja ruskea rakentavat yhdessä kodistasi kodikkaan turvasataman.

Manteli

Mantelinruskea viestii värinä yleisesti lämpöä, luotettavuutta ja pehmeyttä. Sisustuksessa sen käyttö luo tilaan elegantin ja rauhallisen ilmapiirin. Se sopii värinä hyvin erityisesti niille, jotka arvostavat luonnollisuutta ja perinteisyyttä.

Mantelin väri toimii erinomaisesti sisustusvärinä, koska se on neutraali ja luonnollinen väri. Näin se sopii hyvin yhteen erilaisten sisustustyylien kanssa antaen tilaan perusvakautta ja rauhallisuutta. 

Pähkinä

Pähkinän ruskea viestii värinä luonnollisuutta, rauhallisuutta ja turvallisuutta. Väri luo kotiin maanläheisen, lämpimän ja perinteisyyttä huokuvan tunnelman, jossa perhe viihtyy.

Pähkinän ruskea väri on nyt yksi vahvasti nousevista sisustuksen trendiväreistä maailmalla. Keittiön ruskea väri yhdistettynä asunnon pehmeään ja luonnonläheiseen värimaailmaan luo sisustukseen särmää ja kontrastia.

Raffi

Raffissa on särmikkyyttä ja urbaania puhtia. Rohkean rennosti se ojentaa arkeesi rouheita värejä ja eläviä pintoja, joiden koskettamista ei kannata vastustaa.

Helmi

Puhtaan heleä Helmi loistaa viehättävän pelkistettynä ilman tehosteita. Rauhoitu ihastelemaan ajattoman valkean tyylin tuomaa selkeyttä ja avaruutta uudessa kodissasi.

Hiili

Kun tammi kietoutuu hehkuvaan hiileen, syttyy kipinä. Sen lumous heijastuu vahvoista pinnoista ja kutsuu sinut nauttimaan tyylikkyyttä huokuvasta kokonaisuudesta. Hiili on valintasi, jos tahdot hioa kodistasi timantin.

Raitti

Tervetuloa kohtaamaan elämän huvit luonnon koskettamassa Raitti-kodissa! Lämpimän vaaleat värisävyt ja koristeelliset yksityiskohdat henkivät luonnollista kauneutta ja perinteikkyyttä, mikä antaa asunnollesi maalaisromanttisen sielun.

Löysitkö mieleisesi?

Autamme mielellämme sinua kokonaisuuden luomisessa, kysy lisää sisustusteemoista Lujakotimyyjältäsi. Muistathan, että oma Lujakoti-myyjäsi palvelee Sinua koko rakentamisen ajan. Unelmiesi koti on kätesi ulottuvilla.

Ota yhteyttä