X

Asunto Oy Tampereen Tohlopin Eteläranta

  • Tohlopinranta 27, Tampere
  • Suunnitteilla olevat kohteet

Tulossa Asunto Oy Tampereen Tohlopin Eteläranta

Lujatalo Oy:llä on Tohloppijärven rannalle suunnitteilla 5-6 kerroksinen taloyhtiö, Asunto Oy Tampereen Tohlopin Eteläranta. Taloyhtiö muodostuu kahdesta kerrostalosta, jotka muodostavat suojaisan pihapiirin. Osasta asuntoja on suora järvinäkymä.

Taloihin on suunnitteilla 1-4 huoneen asuntoja, kooltaan noin 32m2 – 84,5m2. Asunnoissa on lattialämmitys ja viilennys, asuntokohtaiset ilmanvaihtokoneet ja huoneistokohtaiset vesimittarit. Monissa asunnoissa on oma sauna. Jokaiselle asunnolle kuuluu myös irtaimistovarasto ja yhtiössä on muutama erikseen myytävä varasto.

Yhtiön autokatos- ja pihapaikat myydään erikseen. Sähköautojen latausmahdollisuus on huomioitu autopaikkoja suunniteltaessa.

Ihanissa uusissa Lujakodeissa nautit huolettomasta asumisesta ilman remonttihuolia! Kotiovelta pääset suoraan järvenrantaan rentoutumaan erilaisten vesiaktiviteettien parissa. Talvella hiihdetään ja luistellaan ja nautitaan avantouinnista, kesällä uida polskutellaan, suppaillaan ja soudellaan.

Liity asiakasrekisteriimme.  Saat tietoja uusista Lujakodeista ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

Esite ja hinnasto julkaistaan myöhemmin.

📞 Mari Lampinen, puhelin 044 585 2517
lujakotimyynti.tampere@luja.fi

 

 

Uusia koteja Tohlopinrantaan

var myLandbot = new Landbot.Container({ container: '#myLandbot', configUrl: 'https://storage.googleapis.com/chats.landbot.io/v3/H-1024539-B692ECGZO1V4PTH9/index.json', });

Sijainti

Kuvagalleria

Lisätietoa

Mari Lampinen

Asuntomyynti Tampere, Pirkkala

Puh. 044 585 2517
[javascript protected email address]