X

Lujia asuntoja sijoittajille

Asuntosijoittaminen on muuhun sijoittamiseen verrattuna pidetty yleisesti turvallisempana sijoitusmuotona. Moni aloitteleva sijoittaja ostaa asuntoja eläketurvaksi, lapselleen opiskeluasunnoksi tai lapsenlapsilleen pesämunaksi.

Säännöllinen vuokratulo ja asunnon mahdollinen arvonousu tuo varallisuutta sijoittajalle. Sijoittajan on katsottava tulevaisuuteen, seurattava asumisen trendejä, eri alueiden vetovoimaa ja liikenneyhteyksien kehittymistä. Tämänhetkisiä hyödyllisiä trendejä ovat esimerkiksi kaupungistuminen ja asuntokoon pieneneminen.

Tulevaisuuden turvaksi

Oletko hankkimassa sijotusasuntoja eläkepäivien turvaksi tai kaipaatko rahoillesi varmaa sijoituskohdetta? Jos lapsesi muuttavat opiskelupaikkakunnalle, pohditko yksiön ostoa hänelle, joka on samalla sijoituksesi? Lujatalo tarjoaa sijoittajille erinomaisia kotimaisia asuntoja esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta ja Seinäjoelta.

Huoletonta omistamista

Uudisasunnot ovat hyviä sijoituskohteita. Sijoittamalla uuteen Lujakotiin voit olla varma, että vuokralaisesi on tyytyväinen uuteen kotiinsa ja huolehtii siitä hyvin. Yksi tärkeimpiä kriteerejä sijoittajalle on uuden asunnon remonttivapaus. Sijoittajan on helppo hallinnoida ja ennakoida uudiskohteen tuloja ja menoja. Niiden rahoitusmallit ovat monipuolisia ja joustavia sekä asuntoihin saa hankittua vuokralaiset hyvissä ajoin, ennen sen valmistumista.

Tutustu hyviin sijoituskohteisiimme

Hyviä sijoitusasuntoja

Hyviä sijoitusasuntoja ovat pääsääntöisesti erinomaisella paikalla sijaitseva, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä oleva nykyaikainen ja toimiva koti. Uudisasunnot houkuttelevat hyviä vuokralaisia, sillä heidän vaatimustasonsa ovat kasvaneet nykyaikana. Uudessa asunnossa on huomioitu asukkaan asumisen tarpeita, kuten avarat ja toimivat tilaratkaisut, talotekniikka, laadukkaat materiaalit ja alhaiset energiakustannukset. Ne hyödyntävät myös vuokranantajaa alhaisen hoitovastikkeen muodossa.

Lujatalo kantaa vastuuta toimintansa ympäristövaikutuksista: suojelemme ympäristöä, minimoimme toimintamme ympäristökuormituksen ja säästämme luonnonvaroja. Nämä ovat Lujatalon sertifioimassa ISO 14001 –ympäristöjärjestelmässä mainittuja ympäristöpäämääriämme.

Lue lisää ympäristöystävällisestä rakentamisesta

Uusia asuntoja voi hankkia hyödyntämällä 30 prosentin omarahoitusosuutta. Loput 70 prosenttia uudiskohteen velattomasta hinnasta on yhtiölainaa.  Omarahoitusosuus on usein noin 30 000-60 000 euroa. Usein uusissa asunto-osakeyhtiöissä yhtiölainat on tuloutettu, jolloin osakas voi vähentää yhtiölainaosuuden lyhennyksen kokonaisuudessaan vuokratulosta.

Kun mietit sijoitusasuntoja, ota ensin yhteyttä Lujakoti-asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!

Uusimaa

Kauppinen, Minna

Markkinointipäällikkö

044 585 2733
[javascript protected email address]

Pohjanmaa

Huldén, Tarja

Asuntomyyjä

040 686 8139
[javascript protected email address]

Pirkanmaa

Lampinen, Mari

Myyntipäällikkö

044 585 2517
[javascript protected email address]

Pohjois-Suomi

Leppänen, Arja

Myynti- ja markkinointijohtaja

044 585 2647
[javascript protected email address]

Itä-Suomi

Leppänen, Arja

Myynti- ja markkinointijohtaja

044 585 2647
[javascript protected email address]

Kaakkois-Suomi

Nykänen, Erja

Tuotantoassistentti

044 585 2051
[javascript protected email address]