X

Asunto Oy Espoon Sykloni

  • Syvänsalmenkatu 3, Espoo
  • Muuttovalmis
  • Tontti: oma
  • Esittely: su 19.5. klo 12:00-12:30

Luja-yhtiöt 70 vuotta

Muuta heti uuteen kotiin!

Tällaista ei olla vielä Finnoossa nähty! Pirteä tuulahdus meren läheisyyteen rakennetusta Espoon Syklonista, josta uusi kotisi kannattaa hankkia. Uuteen Espoon Finnoon asuinalueen pyörteeseen on valmistunut trendikäs 12-kerroksinen kerrostalo omalle tontille.

Asunto Oy Espoon Syklonin asunnon ostajana tulet asumaan Finnoon metroaseman välittömässä läheisyydessä.

Syklonin pohjaratkaisut ovat suunniteltu tehokkaaseen asumiseen, jotka takaavat sen, että asunnot ovat hyvin haluttuja! Olitpa sinkku, pariskunta tai perheellinen, löydät oman asuntosi Syklonista. Tule ja tutustu mitä Sykloni pitää sisällään: 12-kerroksinen kerrostalo, jossa on 96 hyvin suunniteltua Skandinaavista asuntoa. Asuntoja löytyy tehokkaasta 27,5 m² yksiöistä, aina valoisaan 96,0 m² neljän huoneen asuntoihin. Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke, jossa voit nauttia kodikkaalta tuoksuvat aamukahvit ja croissantit ihastellen Finnoon maisemia ja luontoa.

Yhteissaunat ja tunnelmallinen kerhotila terasseineen ja upeine näkymineen sijaitsee ylimmässä 12. kerroksessa. 1. kerroksesta löytyy talopesula kuivaushuoneineen. Syklonissa on vesikatolla aurinkosähköpaneeleita, joiden tuottama energia käytetään kiinteistön sähkönkulutukseen.

Autoilijoille löytyy autopaikkoja Finnoon pysäköinti 1.ssä sijaitsevassa pysäköintirakennuksessa. Taloyhtiön pihalla on kaksi liikuntaesteisten/lyhytaikaisen pysäköinnin autopaikkaa.

Ovesta ulos astuessasi pääset luonnon läheisyyteen lenkkipoluille ja merenrantaan, täällä asumisessa yhdistyy vehreä luonto ja sininen meri. Palvelut, koulut ja päiväkodit löytyvät lähistöltä, liikenneyhteydet ovat hyvät.

Energialuokka A.

OTA YHTEYTTÄ Lujakoti Asuntomyyjään

Satu Salmela puh: 044 585 2736
satu.salmela@luja.fi /
lujakotimyynti.espoo@luja.fi

 

 

Sijainti

Kuvagalleria

Video

Huoneistojakauma

Huon. Tila Krs Pohjapiirros Velaton hinta € Myyntihinta € Yhteys Lisätiedot
A 37 Vapaa 6 1h+kt 28 215 000 64 825 Kysy lisää
A 40 Vapaa 6 1h+kt 27.5 211 400 63 720 Kysy lisää