X

Sisustusteemat

Lujakodin uudet sisustusteemat luovat yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden uuteen kotiin. Valinta uuden kodin ulkonäöstä siirtyy siis sinulle – minkä näistä ihanista vaihtoehdoista valitset?

Tyyliisi sopiva kokonaisuus

Oma koti on valoja, värejä, muotoja – itselle tärkeitä asioita. Se voi olla television hälinää tai rauhoittavaa hiljaisuutta. Se on kahvintuoksua, muistoja, naurua ja iloa. Myös asunnon sisustuksen pitäisi kuvata juuri sinun tahtoasi ja tunnetilaasi. Lujakodin suunnittelemilla uusilla sisustusvaihtoehdoilla luot yhtenäisen, sinun tyyliisi sopivan sisustuskokonaisuuden.

Haluatko tietää, millainen sisustajapersoona olet? Vastaa kysymyksiin hauskassa visassamme ja se selviää.

Tee testi

Yksilöllisiä ratkaisuja

Lujakoti on tehty kestämään elämää. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella ja niiden materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Valittavat sisustusratkaisut ovat kauniita ja yksilöllisiä.

Mikäli haluat, voit huoletta vaihtaa yksittäisiä tuotteita sisustusteemojemme sisällä. Huomaathan omia sisustusratkaisuja suunnitellessasi, että mahdollisuutesi valita Lujan sisustusteemoja omaan kotiisi riippuu kohteen rakennusvaiheesta. Tarkemman tiedon oman kohteesi aikataulusta voit aina tarkistaa Lujakotimyyjältäsi. Huomaathan myös, että sisustamasi kokonaisuuden hinta riippuu valitsemistasi teemoista.

Teemavaihtoehdot

Lujakoti tarjoaa vakiokalusteiden lisäksi neljää eri teemavaihtoehtoa, skandinaaviseen makuun. Valitse näistä omasi!

Raffi

Raffissa on särmikkyyttä ja urbaania puhtia. Rohkean rennosti se ojentaa arkeesi rouheita värejä ja eläviä pintoja, joiden koskettamista ei kannata vastustaa.

Helmi

Puhtaan heleä Helmi loistaa viehättävän pelkistettynä ilman tehosteita. Rauhoitu ihastelemaan ajattoman valkean tyylin tuomaa selkeyttä ja avaruutta uudessa kodissasi.

Hiili

Kun tammi kietoutuu hehkuvaan hiileen, syttyy kipinä. Sen lumous heijastuu vahvoista pinnoista ja kutsuu sinut nauttimaan tyylikkyyttä huokuvasta kokonaisuudesta. Hiili on valintasi, jos tahdot hioa kodistasi timantin.

Raitti

Tervetuloa kohtaamaan elämän huvit luonnon koskettamassa Raitti-kodissa! Lämpimän vaaleat värisävyt ja koristeelliset yksityiskohdat henkivät luonnollista kauneutta ja perinteikkyyttä, mikä antaa asunnollesi maalaisromanttisen sielun.

Löysitkö mieleisesi?

Autamme mielellämme sinua kokonaisuuden luomisessa, kysy lisää sisustusteemoista Lujakotimyyjältäsi. Muistathan, että oma Lujakoti-myyjäsi palvelee Sinua koko rakentamisen ajan. Unelmiesi koti on kätesi ulottuvilla.

Ota yhteyttä