X

Suomalaista yhteiskuntaa rakentamassa

Feliks Isotalo, entinen maanviljelijä, poliisi ja maatalouskauppias, perusti Lujan vuonna 1953 aloittaen uransa vain 16-vuotiaana. Nykyään Luja on kolmannen polven perheyritys, joka on juhlinut jo 70 vuoden taivaltaan rakennusalalla. Perustamispäivämme oli 16. marraskuuta 1953 ja tänään olemme yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista.

Liikevaihtomme on vakuuttavat 800 miljoonaa euroa, ja työllistämme lähes 1700 motivoitunutta ammattilaista. Luja-yhtiöihin kuuluvat rakennusliike Lujatalo Oy, betoniteollisuusyritys Lujabetoni Oy sekä laasti-, hiekka- ja pinnoitetuoteyritys Fescon Oy. Lujabetonilla on lisäksi toimintaa myös Ruotsissa.

Luotettava suomalainen rakentaja

Rakennusliike Lujatalo

Noin puolet rakennushankkeistamme on liiketiloja kuten toimistoja, varastoja, halleja, hotelleja ja kauppakeskuksia tai julkisia rakennuksia, kuten kouluja, sairaaloita tai urheiluhalleja. Toinen puoli on asuinrakentamista ja olemmekin yksi suurimmista asuinkerrostalojen rakentajista Suomessa.

Tutustu Lujataloon

Miksi nyt kannattaa ostaa uudisasunto?

Vaikka taloudelliset haasteet ja epävarmuudet ovatkin tällä hetkellä suuria, ei ole koskaan ollut parempaa aikaa investoida uuteen asuntoon.

Kun markkinat elpyvät, uuden asuntosi arvo todennäköisesti nousee, tarjoten potentiaalisia pääomavoittoja. Uusien asuntojen rajallinen tarjonta pitää kysynnän vahvana, mikä tekee tästä otollisen ajan hankkia asunto ennen kuin talous elpyy ja uusien asuntojen hinnat kääntyvät nousuun.

Uudet asunnot tarjoavat myös viimeisimmät suunnittelutrendit, huipputeknologian ja energiatehokkaat ratkaisut.

Lujan 70-vuotisjuhlan kunniaksi huikeita tarjouksia uudisasunnoista!

Hyödynnä nyt Lujan 70-vuotisjuhlan erikoistarjoukset uudisasunnoistamme! Ota yhteyttä myyjäämme ja kysy lisää houkuttelevista eduista ja alennuksista unelmiesi uuden kodin hankintaan. Tartu tilaisuuteen ja löydä laadukas, Lujan rakentama asunto juuri sinulle sopivaan hintaan!

Kysy lisää 70-vuotistarjouksista myyjältäsi!

Katso yhteystiedot