X

Tulossa uutta Pirkanmaalle

Tutustu alla oleviin asuntokohteisiin ja pyydä lisätietoja.

Pirkkala etelästä 2000px

Pirkkalan keskustakortteli

Lujatalo rakentaa aivan Pirkkalan ydinkeskustaan palvelujen ääreen keskustakorttelin, joka koostuu viidestä tontista, viidestä asunto-osakeyhtiöstä ja yhdestä kiinteistöosakeyhtiöstä, joissa on yhteensä 300-350 asuntoa ja 5-10 liiketilaa. Lisäksi kortteliin rakennetaan 141 autopaikan pysäköintilaitos. Ensimmäinen talo, Pirkkalan Laamanni, on rakenteilla ja koko korttelin arvioidaan olevan valmis vuonna 2025.

Joutsenpuisto header

Tampereen Joutsenpuisto

Tampereen Hervantaan ratikkalinjan varrelle rakenteilla maalämmöllä lämpiviä Lujakoteja! Ihanaa, modernia kerrostaloelämää, jossa asumismukavuutta tuo lattialämmitys!

Asunto Oy Tampereen Joutsenpuisto on 5-kerroksinen kerrostalo, jossa 71 asuntoa. Myynnissä kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, kaikki suunniteltu nykyaikaiseen asumiseen.

Ilmatar header

Asunto Oy Tampereen Ilmatar

Nykyaikaista kerrostaloelämää moni-ilmeisessä, viihtyisässä Tammelassa!

Asunto Oy Tampereen Ilmattaren sijainti on aivan loistava, lähellä kaikkea mutta kuitenkin rauhallista, idyllistä Tammelan kulmakuntaa ilman hulinaa. Asemalle ja lähimmälle ratikkapysäkille on matkaa puolisen kilometriä, ja Asunto Oy Tampereen Ilmattaren kulmilta on helppo liikkua keskustaan ja kaupungista ulos.

Tohlopinranta-header

Tohlopinrannan asuinkortteli

Suunnitteilla

Ihanissa uusissa Lujakodeissa nautit huolettomasta asumisesta ilman remonttihuolia! Kotiovelta pääset suoraan järvenrantaan rentoutumaan erilaisten vesiaktiviteettien parissa.

Talvella hiihdetään ja luistellaan ja nautitaan avantouinnista, kesällä uida polskutellaan, suppaillaan ja soudellaan.

Parkkihalli

Pirkkalan keskustapysäköinti

Rakenteilla pysäköintitilaa Pirkkalan keskustaan.

Yhteydenotto