X

Lujia asuntoja sijoittajille

Sijoitusasunnot ovat muuhun sijoittamiseen verrattuna turvallisempaa. Moni aloitteleva sijoittaja ostaa asuntoja eläketurvaksi, lapselleen opiskeluasunnoksi tai lapsenlapsilleen pesämunaksi.

Säännöllinen vuokratulo ja asunnon mahdollinen arvonousu tuo varallisuutta sijoittajalle. Sijoittajan on katsottava tulevaisuuteen, seurattava asumisen trendejä, eri alueiden vetovoimaa ja liikenneyhteyksien kehittymistä. Tämänhetkisiä hyödyllisiä trendejä ovat esimerkiksi kaupungistuminen ja asuntokoon pieneneminen. Osta asuntoja pitemmäksi sijoitukseksi, vähintään 5-10 vuoden ajanjaksolle, näin saat sijoituksestasi hyötyä eniten, arvonnousua ajatellen.

Tulevaisuuden turvaksi

Oletko hankkimassa sijotusasuntoja eläkepäivien turvaksi tai kaipaatko rahoillesi varmaa sijoituskohdetta? Jos lapsesi muuttavat opiskelupaikkakunnalle, pohditko yksiön ostoa hänelle, joka on samalla sijoituksesi? Lujatalo tarjoaa sijoittajille erinomaisia kotimaisia asuntoja esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta ja Seinäjoelta.

Hyviä sijoitusasuntoja

Hyviä sijoitusasuntoja ovat erinomaisella paikalla sijaitseva, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä oleva nykyaikainen ja toimiva koti. Uudisasunnot houkuttelevat hyviä vuokralaisia, sillä heidän vaatimustasonsa ovat kasvaneet nykyaikana. Uudessa asunnossa on huomioitu asukkaan asumisen tarpeita, kuten avarat ja toimivat tilaratkaisut, talotekniikka, laadukkaat materiaalit ja alhaiset energiakustannukset. Ne hyödyntävät myös vuokranantajaa alhaisen vastikkeen muodossa.

Huoletonta omistamista

Uudiskohteet ovat aina hyviä sijoitusasuntoja. Sijoittamalla uuteen Lujakotiin voit olla varma, että vuokralaisesi on tyytyväinen uuteen kotiinsa ja huolehtii siitä hyvin. Yksi tärkeimpiä kriteerejä sijoittajalle on uuden asunnon remonttivapaus. Sijoittajan on helppo hallinnoida ja ennakoida uudiskohteen tuloja ja menoja. Niiden rahoitusmallit ovat monipuolisia ja joustavia sekä asuntoihin saa hankittua vuokralaiset hyvissä ajoin, ennen sen valmistumista.

Uusia asuntoja voi hankkia hyödyntämällä 30 prosentin omarahoitusosuutta. Loput 70 prosenttia uudiskohteen velattomasta hinnasta on yhtiölainaa.  Omarahoitusosuus on noin 30 000 —60 000 euroa. Lujatalo on neuvotellut taloyhtiöille joustavat yhtiölainat, joihin ei tarvita erillisiä vakuuksia. Uusissa asunto-osakeyhtiöissä yhtiölainat on tuloutettu, joten osakas voi vähentää yhtiölainaosuuden lyhennyksen kokonaisuudessaan vuokratulosta.

Kun mietit sijoitusasuntoja, ota ensin yhteyttä Lujakoti-asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!