X

Asunto Oy Pirkkalan Kirjuri

Varaa yksityisesittely

Tervetuloa tutustumaan Asunto Oy Pirkkalan Kirjurin muuttovalmiisiin uudiskoteihin! Asunto Oy Pirkkalan Kirjuri on moderni ja viihtyisä uudiskerrostalo, joka sijaitsee Pirkkalan keskustan tuntumassa osoitteessa Viistokuja 4, Pirkkala

lujakotimyynti.tampere@luja.fi

📞 Mari Lampinen, puhelin 044 585 2517

📞 Marika Vartiainen, puhelin 040 686 8120

Voit varata yksityisesittelyn helposti soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Kerro meille minkä kokoista ja tyyppistä asuntoa olet etsimässä ja milloin sinulle sopii tulla katsomaan sitä. Me järjestämme sinulle sopivan ajan yksityisesittelyyn. Yksityisesittely ei sido sinua mihinkään.

Aikaa unelmoinnille

Kun varaat yksityisesittelyn haluamastasi asunnosta, niin pääset tutustumaan siihen omaan tahtiisi. Voit katsella huoneita, ihastella näkymiä ja kokeilla miltä tuntuu olla kotona Kirjurissa. Yksityisesittelyssä sinulla on myös mahdollisuus kysyä kaikkea mitä haluat tietää asunnosta, taloyhtiöstä ja alueesta. Meiltä saat vastauksia ja vinkkejä unelmiesi kodin löytämiseksi.

Älä missaa uusia asuntoesittelyjä – liity postituslistallemme

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon uusista yleisesittelyistä Kirjurissa? Liity postituslistallemme ja saat sähköpostiisi kutsut ja ajankohtaiset tiedot tulevista esittelyistä etkä menetä tilaisuuttasi löytää unelmiesi koti.  Postituslistalle liittyminen on helppoa ja ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit myös milloin tahansa perua tilauksesi.

 

Pirkkalan keskustan palvelut lähellä

Talo sijaitsee Pirkkalan keskustan tuntumassa, josta löytyy monipuoliset palvelut kuten kauppoja, kouluja, päiväkoteja, kirjasto ja terveyskeskus.

- Kerrostalo, Kirjuri käsittää kerrokset 8-16, Viistokuja 4, Pirkkala
- Energialuokka B2018
- Kesällä uuteen kotiin! - Arvioitu valmistumisaika 06/2023

Kirjurissa voit nauttia luonnonläheisestä ja rauhallisesta asumisesta sekä hyvistä palveluista ja liikenneyhteyksistä.

Katso Asunto Oy Pirkkalan Kirjurin kotisivulta kaikki vapaat asunnot.

Avaa kohteen oma esittelysivu