X

Espoon Haltiakumpu

Upea uusi koti odottaa sinua Espoon Niittykummussa

Haltiakumpu – täydellinen yhdistelmä laatua, mukavuutta ja sijaintia!

Etsitkö täydellistä kotia, jossa on monipuolista asumista, viihtyisää ympäristöä ja erinomaiset palvelut lähelläsi? Alamme rakentaa Haltiakumpua vuoden 2023 aikana ja ensimmäisenä rakennetaan Asunto Oy Espoon Vuoritonttu.

Kysy lisää myyjältämme ja liity postituslistalle, niin saat lisätietoa heti ensimmäisenä kun rakentaminen alkaa.

lujakotimyynti.espoo@luja.fi

📞 Satu Salmela, puhelin 044 585 2736

Tervetuloa Haltiakummun upeaan asuinparatiisiin

Haltiakummussa on tarjolla ihastuttava ja monipuolinen oleskelupiha sekä yhteistilat, jotka tekevät asumisesta entistä mukavampaa. Tässä viihtyisässä korttelissa on yhteensä 412 tyylikästä huoneistoa erilaisilla pohjaratkaisuilla, joten löydät varmasti oman unelmakotisi. Yhteisöllisyyttä korostavat Haltiakummun monipuoliset yhteistilat.

Koe helppoutta arjessa ja nauti rentouttavista hetkistä ystävien ja perheen kanssa.

Liity postituslistallemme

Haluatko saada ensimmäisenä tiedon alueen etenemisestä? Liity postituslistallemme, niin et menetä tilaisuuttasi löytää unelmiesi koti.  Postituslistalle liittyminen on helppoa ja ilmaista, eikä sido sinua mihinkään. Voit myös milloin tahansa perua tilauksesi.

Loistavat kulkuyhteydet

Loistavat kulkuyhteydet tekevät Haltiakummusta entistä houkuttelevamman asuinpaikan. Niittykummun metroasemalle on vain noin 300 metrin matka, joten liikkuminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti niin töihin kuin vapaa-ajan kohteisiinkin. Vain muutaman minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Iso-Omena takaa laajan valikoiman ostos- ja viihdetarjontaa.

Haltiakumpu on enemmän kuin koti – se on elämäntapa, joka yhdistää kaupunkiasumisen mukavuudet ja luonnonläheisyyden.

Aluekuva