X

Asunto Oy Jyväskylän Haukkalanranta

  • Kiviniementie 10, 40740 Jyväskylä
  • Tulossa ennakkomarkkinointiin alkuvuodesta -23!

As Oy Haukkalanrannan ennakkomarkkinointi alkaa alkuvuodesta -23!

Lujatalo rakentaa nämä upeat uudet myytävät asunnot Jyväskylän Haukkalan rauhallisiin puistomaisemiin – Asunto Oy Jyväskylän Haukkalanranta sijaitsee viihtyisällä alueella viheralueen vieressä. Piha-alue on luonnonläheinen ja rauhallinen. Tässä on asumisen puitteet kohdillaan kaiken suhteen.

Haukkalasta on lyhyt matka Tuomiojärvelle ja Laajavuoren alueelle. Pyöräile, hiihdä, laskettele, veneile; aktiviteetit ja luonto on lähelläsi. Haukkalasta on hyvät liikenneyhteydet autolla, bussilla ja pyöräillen Kortepohjan keskustaan tai  Palokkaan ostoksille ja  Jyväskylän keskustakin on vain noin viiden kilometrin päässä.

Rivitalo Jyväskylä

Asunto Oy Haukkalanranta rakennetaan omalle tontille ja yhtiöön tulee 27 viihtyisää rivitaloasuntoa 75 m² – 96 m², joista osa on kaksitasoisia ja osa yksitasoisia.

Asuntojen sisäänkäyntien yhteydessä on jokaisella asunnolla oma varasto. Tämän lisäksi lämpimässä piharakennuksessa sijaitsevat huoneistokohtaiset irtaimistovarastot. Piharakennuksessa on myös ostettavissa kaksi erillisvarastoa.

Kun olet aikaisessa vaiheessa ostamassa asunnon, niin voit vaikuttaa kotisi sisustusmateriaaleihin.

  • Vakiona asuntoihin tulee valinnan mukaan joko parketti- tai vinyylilattiat.
  • Kylpy- ja wc-tilat ovat kauttaaltaan laatoitettuja. Laatoissa on vakiona valittavissasi mieleisesi useista vaihtoehdoista.
  • Kiintokalusteet tulevat Puustellilta.
  • Lämmitysmuotona on vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä.
  • Yhtiövastikkeeseen kuuluu vakiona 50Mb:n nopeudella toimiva laajakaistaliittymä.

Mahdollisuus ostaa oma autokatos- tai autopistokepaikka. Autokatospaikan hinta on 8.000 euroa ja pistokepaikan hinta on 2.000 euroa.

📞 Arja Leppänen, puhelin 044 585 2647
arja.leppanen@luja.fi

Sijainti

Kuvagalleria

Lisätietoa

Arja Leppänen

Lujakoti asunnot Jyväskylä

Puh. 044 585 2647
[javascript protected email address]